top of page

PUTANJE, roman

0001
kn87.00
In stock
1
Product Details

broj stranica: 580; uvez: meki s klapnama; ISBN: 9789535800101

Roman „Putanje“ ušao je uži izbor za T-portalovu godišnju nagradu u 2015. godini čime je po mišljenju stručnog žirija jedan od jedanest najboljih domaćih romana u tom razdoblju.

——————————————————————

Roman “Putanje” nudi grupni portret suvremenog društva u preplitanju s otvorenim, izravnim uvidom u intimnu dinamiku međuljudskih odnosa i veza. “Putanje” istražuju i raščlanjuju u kojoj je mjeri manjak osnovnog međuljudskog povjerenja i osobne odgovornosti koji obilježava suvremeno hrvatsko društvo prodro u najsitnje pore naše zajednice zrcaleći se u izazovima i problemima na koje nailazimo svi: pojedinci, parovi, obitelji.

Ovaj je roman prikazauto-ceste s portretima različitih osobnosti čije se svijesti međusobno mimoilaze, zaobilaze, nadmeću, bježe jedna od druge, hrle jedna prema drugoj, ponekad se i sudare, užgu, eskplodiraju da bi se ponovno ohladile, udaljile, pa opet približile, sve u ritmu punih i praznih crta na kolniku. Zapravo više nego roman ceste, ovo je roman-cesta kojeg čitatelj ispisuje vlastitim spajanjem dijelova u cjelinu i cijepanjem cjeline u dijelove; roman kolektiva gdje nema podjele na glavne i sporedne likove i gdje čitatelj preuzima odgovornost svih podjela i spajanja.

Book-trailer za “Putanje” možete vidjeti na YouTube-u:

E, da, “Putanje” možete i slušati putem Soundcloud-a:

Kratak odlomak iz romana našao se i u Magazinu Gradske knjižnice Rijeka:

(kliknite na sličicu! ala, šu, kliknite!)

——————————————————————

Upite primamo i informacije o detaljima narudžbe šaljemo putem Facebooka (https://www.facebook.com/komockoruna) ili e-maila na: komockoruna@gmail.com

Ukoliko odabrani naslov želite platiti putem internet bankarstva ili opće uplatnice molimo da koristite sljedeće podatke:

puni naziv: Umjetnička organizacija „Komoč koruna“ radionica teksta i slike, Ližnjan

adresa: Ližnjan 840 B, 52204 Ližnjan; OIB: 00742884559

račun kod Raiffeisenbank Austria d.d.: HR9124840081106513698

poziv na broj: 00010

te nas o tome obavijestite na: komockoruna@gmail.com.

Save this product for later
bottom of page