top of page

ULOV kod Marina!

Mjesec dana, od 22. siječnja do 23. veljače 2024., u Knjižnici Marina Držića u Zagrebu (Vukovarska 222), bit će izloženi radovi iz ciklusa ULOV Ognjena Rađena.


Nakon videoizložbe snimljene na ližnjanskoj obali, na poluotoku Marlera, izlaganja u galeriji ZVONA i NARI i sudjelovanja na Street art festivalu u Poreču, ovo je prvo gostovanje izložbe ULOV izvan Istre.


Na inicijativu Ane Savković, urednice književnog portala ZiN Daily, izložbu je organizirala Željka Miščin, koordinatorica knjižnice. Knjižnica Marina Držića pravi je urbani biser zagrebačke kulturne scene koji zalaganjem svojih djelatnika obogaćuje svakodnevicu kvarta Trnje. Posebnost ovoga prostora jest da su likovni radovi izloženi 24 sata dnevno pa ih se može vidjeti i izvan radnog vremena knjižnice, a najhladnije doba godine pokazalo se kao idelano vrijeme da se Zagrepčanima ponude kašete pune sunca i boja s juga Istre.


Likovni ciklus ULOV proizvod je Umjetničke organizacije "Komoč koruna" - radionica teksta i slike, umjetničkog obiteljskog gospodarstva obitelji Grgorinić Rađen iz Ližnjana.Recent Posts

See All

Comments


bottom of page